ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitssystemen. De ISO-normen stellen hoge eisen om de kwaliteit van de organisatie en de dienstverlening  te waarborgen. Gripvol voldoet aan deze eisen en daarom hebben we het kwaliteitskeurmerk ISO 9001:2015 in ontvangst mogen nemen. Daar zijn we erg blij mee. Het waarborgen van kwaliteit, continuïteit en gedegen onafhankelijk advies zijn belangrijke peilers voor Gripvol.  We streven naar optimale klanttevredenheid en continue verbetering van organisatie en dienstverlening. We willen groeien in professionaliteit en kwaliteit. Onze kwaliteitsdoelstellingen zijn daarbij de leidraad en we handelen altijd vanuit onze kernwaarden; respect voor de ondernemer, integer, professioneel.

We kregen praktische adviezen om verder te kunnen met ons bedrijf. We hebben nu weer een volle orderportefeuille en durven gelukkig weer vooruit te kijken!

- Marcel Santbergen, Sanair Montage