Bent u bijvoorbeeld benieuwd naar het aantal kledingherstelbedrijven in uw gemeente ten opzichte van vergelijkbare gebieden? Geen probleem, de Gripvol Adviesrobot kan het! Er is een koppeling gerealiseerd met het handelsregister waarmee de applicatie een geautomatiseerde inschatting maakt van de concurrentie en marktmogelijkheden. Ook kunnen wij de applicatie koppelen met data van Locatus, waardoor een nauwkeurige inschatting van de concurrentie in retailbranche kan worden gemaakt.

Wil u graag de gemiddelde omzet, marge en winst van een startende autopoetser weten? Of welke marge de gemiddelde autohandel haalt? Ook dat zijn gegevens die de adviesrobot voor u beschikbaar heeft. Hierdoor kunt u een betere beoordeling maken van de haalbaarheid van een prognose.

We kregen praktische adviezen om verder te kunnen met ons bedrijf. We hebben nu weer een volle orderportefeuille en durven gelukkig weer vooruit te kijken!

- Marcel Santbergen, Sanair Montage