De robot maakt inmiddels zelfstandig een break-even analyse, berekent de belastingdruk én presenteert het resultaat in een overzichtelijk eindrapport. U zult dit ongetwijfeld merken als u inlogt op de applicatie.

Een paar voorbeelden:
– een verbeterde flow door de applicatie
– een geautomatiseerde taakstellende begroting
– een module die de belastingdruk berekent
Рmeer ruimte voor de specificatie van investeringen en privéopnamen
– een overzichtelijker eindresultaat

De adviseurs van Gripvol zijn voortdurend bezig om de adviesrobot te vullen met nieuwe branches. Zo kan onze adviesrobot u inmiddels alles vertellen over de gemiddelde omzet van een Yoga-studio of de kritische succesfactoren van de kringloopwinkel? Check onze nieuwe applicatie voor nieuwe branches die wekelijks worden toegevoegd.

Check ook onze branchegarantie. Met onze branchegarantie garanderen wij de toevoeging van de branche in de robot. Lees hier meer over de branchegarantie.

Gripvol heeft mij meer commercieel en financieel inzicht gegeven in mijn bedrijfsvoering. Hierdoor ben ik professioneler gaan handelen. Zonder hen was mijn lunchroom "Bron van Smaak" geen succes geworden.

- Nanny de Jong, Bron van Smaak