We hebben u laten kennismaken met de Gripvol Adviesrobot. Met deze online applicatie kunnen consulenten en adviseurs van gemeenten in eigen beheer kredietbeslissingen nemen, onderbouwen en reproduceren. Maar liefst 45 gemeenten gebruiken de tool inmiddels. Daar zijn we blij mee!

Samen ontwikkelen
Samen met de deelnemende gemeenten kijken we continue naar hoe we de applicatie kunnen verbeteren en aanvullen. Er zijn al veel features toegevoegd inmiddels en ook de dekking van de branches wordt steeds completer. Wilt u hierover meer weten? In de laatste Update leest u er alles over.

Belevingsworkshop “Grip op de adviesrobot”
Om geïnteresseerden te laten ervaren hoe de adviesrobot werkt, bieden wij de mogelijkheid de  belevingsworkshop “Grip op de adviesrobot” te volgen. Onze adviseurs geven consulenten en adviseurs van gemeenten de mogelijkheid om een voorbeeldcasus, of een eigen aanvraag, uit te werken in de adviesrobot. Natuurlijk zijn wij aanwezig voor ondersteuning en advies.

In de komende periode geven wij bij diverse gemeenten een ‘belevingsworkshop’. Wilt u dat we ook bij u langskomen? Neem dan contact met ons op! Of wil je meer weten over de Gripvol Adviesrobot? We staan je graag te woord, dus bel of mail gerust!

Rutger Zijlstra   [email protected]          06 –20 27 43 17
Arjen Veurink    [email protected]            06 –42 15 48 23

Meer weten?
Wilt u op de hoogte gehouden worden van de Gripvol Adviesrobot (GAR)? In onze speciale Update GAR vertellen we u alles over de ontwikkelingen van de applicatie! Meld u hier aan voor de Update GAR. Bekijk hier de voorgaande Updates.

Gripvol heeft mij geleerd niet weg te lopen voor problemen, maar ze aan te gaan en stap voor stap te overwinnen. Met een professionele houding, geduldig, eerlijk en zeer betrokken zijn de adviseurs van Gripvol een klankbord, stimulator en coach tegelijk geweest.

- Ernst de Vogel, Escaperoom Vogelvrij