Iwan is werkzaam als ondernemersadviseur bij Gripvol. Na het afronden van de studies Commerciële Economie en Bedrijfswetenschappen is hij onder meer werkzaam geweest als accountmanager bij verschillende financiële instellingen, waaronder ING, Rabobank en Qredits.

Rutger is na het afronden van de opleiding Bedrijfskunde werkzaam geweest in de consultancy- en bancaire sector. Hij beschikt over brede werkervaring in management- functies en als kredietbeoordelaar, account- manager en bedrijfsadviseur. Rutger is als zelfstandig ondernemersadviseur werkzaam voor Gripvol.

Anny heeft meerdere diploma's op het gebied van boekhouding, bedrijfseconomie, marketing & juridisch kwaliteitsmedewerker GSD. Ze heeft ruime werkervaring in de sociaal juridische dienstverlening en heeft 23 jaar gewerkt als consulent Bbz-Ioaz-Debiteuren-Terugvordering. Anny werkt als zelfstandig kwaliteitsbewaker voor Gripvol.

Hermen is werkzaam als jr. ondernemersadviseur en studeert bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen (track: Accountancy & Controlling). Hij is daarnaast eigenaar van het bedrijf inktprecies.nl.

Sandra Harleman

Specialist ondernemersregelingen

Meer over Sandra Harleman

Sandra heeft, na het afronden van haar Hbo-opleiding Sociaal Juridisch Dienstverlening, een aantal jaren gewerkt bij het UWV. Vanaf begin 2003 is zij werkzaam als Bbz- en IOAZ-consulent, vanaf eind 2011 als zelfstandige. Sandra is zeer breed inzetbaar: van intake en aanvraag tot terug- en invordering.

Grada beschikt over een ruime werkervaring als assistent-accountant bij meerdere accountantskantoren. Zij is als financieel medewerker actief voor Gripvol.

Na het afronden van de studie Communicatie heeft Wendy jarenlang bij aansprekende reclame- en communicatiebureaus gewerkt. Als zelfstandig communicatiemedewerker is Wendy werkzaam voor Gripvol.

Arjen Veurink

Directeur / ondernemersadviseur

Meer over Arjen Veurink

Arjen is directeur en ondernemersadviseur bij Gripvol. Hij studeerde Accountancy (2005), aanvullend Nima Marketing, heeft werkervaring opgedaan bij accountants & adviesorganisaties PwC, BDO en IMK. Arjen is sinds begin 2012 actief als ondernemer.

Funs is een ervaren bedrijfsadviseur en heeft jarenlang als accountmanager bij Rabobank en ING gewerkt. Hij is daarnaast een groot aantal jaren werkzaam geweest voor een internationaal technisch handelsbedrijf (managementfunctie). Funs studeerde onder meer bedrijfseconomie & management. Hij is opgegroeid in een ondernemersfamilie en sinds 2005 zelf actief als ondernemer. Funs is als zelfstandig ondernemersadviseur werkzaam voor Gripvol.

Het snel en deskundig opgestelde bedrijfsplan heeft geholpen om de bancaire groeifinanciering voor onze export te realiseren.

- Henk Doldersum en Reinier Hulst, Q-load B.V.