Gripvol heeft samen met Wyzer (voorheen Langhenkel-Talenter) een opleidingsprogramma ontwikkeld! Speciaal voor professionals die kredietbeoordelingen in eigen beheer willen uitvoeren.

Wij zien om ons heen dat opdrachtgevers zich in toenemende mate bewust zijn van de uitdagingen die met de wijzingen in de Bbz-regelgeving zijn ontstaan. De nieuwe werkwijze die Den Haag voor ogen heeft vraagt om een aanpassing van de organisatie en haar professionals. Gripvol heeft daarom samen met Wyzer een opleidingsprogramma ontwikkeld. Speciaal voor professionals die kredietbeoordelingen in eigen beheer willen gaan uitvoeren en zich meer willen bekwamen in een grondigere screening bij de intake van ondernemers. De opleiding is gericht op het zelfstandig uitvoeren van levensvatbaarheidsonderzoeken. En natuurlijk staat onze adviestool centraal in de opleiding.

Meer weten of aanmelden? Klik hier voor meer informatie of bekijk hier het leaflet.
Of neem dan contact met ons op! We staan je graag te woord, dus bel of mail gerust!

Rutger Zijlstra   [email protected]          06 –20 27 43 17
Arjen Veurink    [email protected]            06 –42 15 48 23

Meer weten?
Wilt u op de hoogte gehouden worden van de Gripvol Adviestool? In onze speciale Update vertellen we u alles over de ontwikkelingen van de applicatie! Meld u hier aan voor de Update. Bekijk hier de voorgaande Updates.

Gripvol heeft mij geleerd niet weg te lopen voor problemen, maar ze aan te gaan en stap voor stap te overwinnen. Met een professionele houding, geduldig, eerlijk en zeer betrokken zijn de adviseurs van Gripvol een klankbord, stimulator en coach tegelijk geweest.

- Ernst de Vogel, Escaperoom Vogelvrij