Samen met onze gebruikers blijven we doorontwikkelen. Ook de afgelopen maanden zijn er weer volop verbeteringen doorgevoerd. Wat zijn de grootste veranderingen in de release? Wij zetten ze graag voor je op een rijtje:

  • Er is een specifieke route voor een minnelijke schuldsanering opgenomen.
  • Voor uitkeringsaanvragen kunnen we per organisatie de ‘bestaande levensvatbaarheidsroute’ handhaven of een verkorte straat inrichten. Bij een verkorte straat wordt aan de hand van een 5-tal vragen bepaald of er sprake is van een levensvatbaar bedrijf. Aanleiding voor de ontwikkeling van deze verkorte straat zijn de wensen voor een snelle afhandeling vanuit de werkgroep ‘Innovatie & professionalisering Bbz’ van GBI/PPO.
  • De resultaatpagina kent een andere vormgeving en biedt aan de hand van klantprofielen gerichtere werkinstructies. De tool wijst bijvoorbeeld op bijzonderheden t.a.v. de bijstandsnorm die aanleiding geven voor nader onderzoek. Het kredietbeleid van een organisatie kan op maat worden ingevoerd.
  • De persoonlijke beheeromgeving is veranderd. Je kan bijvoorbeeld dossiers overdragen aan collega’s.

Heb jij tips of suggesties voor het gebruik de tool? Laat het ons weten!

 

Gripvol heeft mij meer commercieel en financieel inzicht gegeven in mijn bedrijfsvoering. Hierdoor ben ik professioneler gaan handelen. Zonder hen was mijn lunchroom "Bron van Smaak" geen succes geworden.

- Nanny de Jong, Bron van Smaak