Rutger is na het afronden van de opleiding Bedrijfskunde werkzaam geweest in de consultancy- en bancaire sector. Hij beschikt over brede werkervaring in management- functies en als kredietbeoordelaar, account- manager en bedrijfsadviseur. Rutger is als zelfstandig ondernemersadviseur werkzaam voor Gripvol.

Anny heeft meerdere diploma's op het gebied van boekhouding, bedrijfseconomie, marketing & juridisch kwaliteitsmedewerker GSD. Ze heeft ruime werkervaring in de sociaal juridische dienstverlening en heeft 23 jaar gewerkt als consulent Bbz-Ioaz-Debiteuren-Terugvordering. Anny werkt
als zelfstandig kwaliteitsbewaker voor Gripvol.

Sandra Harleman

Specialist ondernemersregelingen

Meer over Sandra Harleman

Sandra heeft, na het afronden van haar Hbo-opleiding Sociaal Juridisch Dienstverlening, een aantal jaren gewerkt bij het UWV. Vanaf begin 2003 is zij werkzaam als Bbz- en IOAZ-consulent, vanaf eind 2011 als zelfstandige. Sandra is zeer breed inzetbaar: van intake en aanvraag tot terug- en invordering.

Grada beschikt over een ruime werkervaring als assistent-accountant bij meerdere accountantskantoren. Zij is als financieel medewerker actief voor Gripvol.

Na het afronden van de studie Communicatie heeft Wendy jarenlang bij aansprekende reclame- en communicatiebureaus gewerkt. Als zelfstandig communicatiemedewerker is Wendy werkzaam voor Gripvol.

Arjen is directeur en ondernemersadviseur bij Gripvol. Hij studeerde Accountancy (2005), aanvullend Nima Marketing, heeft werkervaring opgedaan bij accountants & adviesorganisaties PwC, BDO en IMK. Arjen is sinds begin 2012 actief als ondernemer.

uns is een ervaren bedrijfsadviseur en heeft jarenlang als accountmanager bij Rabobank en ING gewerkt. Hij is daarnaast een groot aantal jaren werkzaam geweest voor een internationaal technisch handelsbedrijf (managementfunctie). Funs studeerde onder meer bedrijfseconomie & management. Hij is opgegroeid in een ondernemersfamilie en sinds 2005 zelf actief als ondernemer. Funs is als zelfstandig ondernemersadviseur werkzaam voor Gripvol.

Marieke Bouma is als zelfstandig ondernemerscoach & trainer actief voor Gripvol. Zij heeft in de afgelopen jaren als ondernemerscoach en trainer een succesvolle naam opgebouwd in Drenthe, Groningen en Friesland. Haar begeleiding in zowel het open groepssysteem, individuele coaching als via de e-learning tools biedt continue mogelijkheid tot ontwikkeling van ondernemersvaardigheden. De visuele methode waar Marieke mee werkt sluit aan bij zowel de ongeschoolde als de WO opgeleide, beelddenker en anderstalige. Zij maakt lastige zaken simpel. De praktische methode zal bijdragen aan een duurzame uitstroom van de ondernemer.

Xander Peuscher

UX Engineer (Ontwikkelaar)

Meer over Xander Peuscher

Toen Xander bijna begon met zijn master Onderwijskunde heeft hij samen met 3 andere vennoten Label305 opgericht. Xander is dagelijks bezig met het ontwerpen en implementeren van goede, duidelijke UX in de applicaties die Label305 realiseert. Binnen Gripvol is Xander verantwoordelijk voor zowel de front- als backend ontwikkeling van de Gripvol Analyse Robot.

Olav Peuscher

UX Engineer (Ontwikkelaar)

Meer over Olav Peuscher

Gedurende de master Industrial Design Engineering heeft Olav samen met 3 andere vennoten Label305 opgericht. Als UX Engineer focust Olav zich op het ontwerpen en creëren van begrijpelijke interfaces, toegepast in zowel mobiele- als webapplicaties. Binnen Gripvol is Olav verantwoordelijk voor zowel de front- als backend ontwikkeling van de Gripvol Analyse Robot.

Gripvol heeft mij meer commercieel en financieel inzicht gegeven in mijn bedrijfsvoering. Hierdoor ben ik professioneler gaan handelen. Zonder hen was mijn lunchroom "Bron van Smaak" geen succes geworden.

- Nanny de Jong, Bron van Smaak