De applicatie helpt consulenten en adviseurs van gemeenten zelfstandig en vlot kredietbeslissingen te nemen, te onderbouwen en te reproduceren. De robot beschikt over specifieke branche-informatie en helpt om branchespecifieke aandachtspunten te signaleren. Voor extra objectieve en kwantitatieve informatie over het aantal concurrenten is er een koppeling gemaakt met de databases van CBS, KVK en waar mogelijk Locatus. Deze koppeling zorgt voor een nauwkeurige inschatting van de concurrentie in de retailbranche.

Samen met deelnemende gemeenten zijn de adviseurs van Gripvol voortdurend bezig om de adviesrobot te optimaliseren. We vinden het belangrijk een applicatie te maken voor elkaar én met elkaar! Deze coöperatieve overtuiging ligt ten grondslag aan het ontstaan van de applicatie en daarmee aan het ontstaan van de gebruikersvereniging én de branchegarantie.

Bekijk hier het leaflet over de Gripvol Adviesrobot.

Meer weten?
Lees hier alles over de Gripvol Adviesrobot

Gripvol heeft mij geleerd niet weg te lopen voor problemen, maar ze aan te gaan en stap voor stap te overwinnen. Met een professionele houding, geduldig, eerlijk en zeer betrokken zijn de adviseurs van Gripvol een klankbord, stimulator en coach tegelijk geweest.

- Ernst de Vogel, Escaperoom Vogelvrij