Daarnaast adviseren wij overheid over initiatieven die zijn gericht op een versterking van de economische sector, kennen subsidiekanalen, doen onderzoek naar de gevolgen van bedrijfsrelocaties en omzetderving bij wegopbrekingen.

Opdrachtgevers waarderen onze dienstverlening door de heldere taal en no-nonsense aanpak. In de praktijk leidt dit vooral tot acceptatie van onze adviezen bij uw klanten, kostenbesparingen in uw organisatie door vraaggericht werken en het ontzorgen van de klantmanager. Wij denken graag mee en komen altijd tot verbeteringen. Nieuwsgierig? Graag informeren wij u over onze unieke werkwijze. Om alvast een indruk te krijgen van de klantervaringen, bekijk onze klanten in de spotlights.

Opdrachtgevers

Gripvol heeft adviseurs in huis die gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van levensvatbaarheidstoetsen en overige advieswerkzaamheden voor de overheid. Ook kan Gripvol (eventueel tijdelijk) consulenten- werkzaamheden voor u verrichten. Wij mogen inmiddels zo’n 60 aansprekende gemeenten tot onze klantengroep rekenen. Referenties zijn op aanvraag beschikbaar. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op: +31 (0)6 42 15 48 23

ISO gecertificeerd

ISO 9001:2015 is de internationale norm voor kwaliteitssystemen. De ISO-normen stellen hoge eisen om de kwaliteit van de organisatie en de dienstverlening te waarborgen. Gripvol voldoet aan deze eisen. Het waarborgen van kwaliteit, continuïteit en gedegen onafhankelijk advies zijn belangrijke peilers voor Gripvol. We streven naar optimale klanttevredenheid en continue verbetering van organisatie en dienstverlening. We willen groeien in professionaliteit en kwaliteit. Uitgangspunten daarin zijn onze kwaliteitsdoelstellingen en kernwaarden; respect, integer, professioneel.

Uitleg procedure Bbz-aanvraag