Vol enthousiasme bent u begonnen aan het gebruiken van de Gripvol Adviestool. Maar zo’n nieuwe applicatie is dan toch misschien weer even wennen. Hoe werkt het allemaal? Gebruik ik het op de goede manier? Zijn de uiteindelijke resultaten voldoende onderbouwd? Wij kunnen ons voorstellen dat het fijn is als één van onze ervaren adviseurs daarin ondersteunt. Gripvol verzorgt daarom in-company trainingen en coaching on the job. Ook op detacheringsbasis kunnen onze adviseurs hulp bieden. We komen graag naar u toe om u verder te helpen in het gebruik van de adviestool.

Gripvol heeft in samenwerking met Wyzer (voorheen Langhenkel-Talenter) een nieuw opleidingsprogramma ontwikkeld voor het Bbz. Wyzer is een landelijk advies- en projectenbureau binnen het sociaal domein en gespecialiseerd als erkend opleider. De opleiding is ontwikkeld speciaal voor professionals binnen het sociaal domein die kredietbeoordelingen in eigen beheer willen uitvoeren en zich meer willen bekwamen in een grondigere screening bij de intake van ondernemers. De opleiding is gericht op het zelfstandig uitvoeren van levensvatbaarheidsonderzoeken. En natuurlijk staat onze adviestool centraal in de opleiding. Voor meer informatie over (aanmelden voor) deze opleiding kunt u ook terecht op de website van Wyzer. Of bekijk hier het leaflet. 

We staan je natuurlijk ook graag te woord, dus bel of mail gerust! We vertellen u alles over onze extra trainingsmogelijkheden.

Rutger Zijlstra: [email protected]   06 – 20 27 43 17
Arjen Veurink:  [email protected]     06 – 42 15 48 23

Het snel en deskundig opgestelde bedrijfsplan heeft geholpen om de bancaire groeifinanciering voor onze export te realiseren.

- Henk Doldersum en Reinier Hulst, Q-load B.V.