Vol enthousiasme bent u begonnen aan het gebruiken van de Gripvol Adviestool. Maar zo’n nieuwe applicatie is dan toch misschien weer even wennen. Hoe werkt het allemaal? Gebruik ik het op de goede manier? Zijn de uiteindelijke resultaten voldoende onderbouwd? Wij kunnen ons voorstellen dat het fijn is om daarin wat ondersteuning te krijgen. Die ondersteuning bieden wij op een aantal manieren. 

Gripvol heeft in samenwerking met Wyzer (voorheen Langhenkel-Talenter) een basistraining levensvatbaarheidsonderzoek ontwikkeld voor het Bbz. Wyzer is een landelijk advies- en projectenbureau binnen het sociaal domein en gespecialiseerd als erkend opleider. De opleiding is ontwikkeld speciaal voor professionals binnen het sociaal domein die kredietbeoordelingen in eigen beheer willen uitvoeren en zich meer willen bekwamen in een grondigere screening bij de intake van ondernemers. De opleiding is gericht op het zelfstandig uitvoeren van levensvatbaarheidsonderzoeken. En natuurlijk maakt onze adviestool onderdeel uit van de opleiding. Voor meer informatie over (aanmelden voor) deze opleiding kunt u terecht op de website van Wyzer

Hebt u, na het volgen van de basisopleiding, behoefte aan meer verdieping? Dan kunt u onze verdiepingstraining levensvatbaarheidsonderzoek volgen. Bekijk het aanbod en meld je aan.

De trainingen zijn zowel incompany te volgen als via open inschrijving. Behoefte aan coaching on the job door een ervaren bedrijfsadviseur? We komen graag naar u toe om u verder te helpen in het gebruik van de adviestool.

We staan je natuurlijk ook graag te woord, dus bel of mail gerust! We vertellen u alles over onze extra trainingsmogelijkheden.

Rutger Zijlstra: Rutger@gripvol.nl   06 – 20 27 43 17
Arjen Veurink:  Arjen@gripvol.nl     06 – 42 15 48 23