Een passende financiering is belangrijk voor iedere onderneming! Naast bancaire financiering maken ondernemers steeds vaker gebruik van alternatieve financieringsvormen. Crowdfunding is booming en biedt naast de financiering ongekende promotiemogelijkheden voor uw onderneming.

Gripvol ondersteunt in de zoektocht naar passende financiering. We delen onze ervaringen op dat gebied en vinden een project pas geslaagd als de bijbehorende marketingcampagne uw bedrijf prominent op de kaart zet.

Wij hebben als financieringsexperts kennis van de (regionale) marktmogelijkheden en de eisen van investeerders. Hierdoor zijn wij in staat zowel startende als gevestigde ondernemers succesvol te begeleiden bij het opstellen van een gedegen businessplan. Gripvol kan u vervolgens ondersteunen in het maken van de juiste keuze voor een geschikt crowdfundingplatform.

Wilt u meer weten over crowdfunding en wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak op telefoonnummer 0523-273750.