Deze coöperatieve overtuiging ligt ten grondslag aan het ontstaan van de applicatie en daarmee aan het ontstaan van de gebruikersvereniging én de branchegarantie.

Gebruikersvereniging
Vanuit de overtuiging dat we samen de Gripvol Adviestool tot een succes kunnen maken, hebben we een gebruikersvereniging in het leven geroepen. Iedere deelnemende instantie wordt automatisch lid van deze gebruikersvereniging. In de vereniging bepalen leden mee over de doorontwikkeling van de tool. Dat is onze coöperatieve gedachte.

Branchegarantie
De coöperatieve gedachte komt ook tot uiting in onze “branchegarantie”. Wij streven naar een volledige dekking van branches. Mist u een branche in de applicatie? Met onze branchegarantie garanderen wij de toevoeging van de branche. Hiervan profiteert u natuurlijk zelf, maar ook collega’s in het land die vergelijkbare aanvragen krijgen.

“Onlangs ontving Gripvol drie Bbz-aanvragen van starters die een beleggingsbedrijf wilden starten, waarbij een (Bbz)lening zou worden aangewend voor beleggingen. Hoewel de aanvragen voor de diverse opdrachtgevers uniek lijken, blijkt verrassend genoeg het tegendeel. Als wij de krachten bundelen, de branche eenmaal in kaart brengen en invoeren in de adviesrobot kan iedere deelnemer hiervan profiteren. Dat is het wiel één keer uitvinden, in plaats van drie keer! Dat is onze coöperatieve gedachte….!”

Meer weten?
Lees hier alles over de Gripvol Adviestool.