Hij is er! De nieuwe release van de Gripvol Adviestool. Voor zowel de Bbz-specialisten als de ondernemers betekent dit een verdere verbetering van het gebruiksgemak. De nieuwe release voorziet vooral in een aangepaste route voor de versoepelde Bbz-regeling, de zgn. Bbz-light.

Wat betekent dit voor de Bbz-specialist?
Minder invoer, een slimmere beoordeling en sneller naar een overzichtelijker eindresultaat. Je bent met een paar muisklikken bij het eindresultaat en ziet in één oogopslag of een ondernemer moet verbeteren en hoeveel. Er is geen sprake meer van vermogensinvoer en de beoordeling is meer grafisch gemaakt.

Ben je benieuwd naar praktijkervaringen?  Laat vooral van je horen.

Wat hebben we gedaan?
Na de nieuwe lockdown in december jl. mét aansluitend het besluit om de versoepelde Bbz-regeling te verlengen, zijn we hard aan het werk gegaan. We zagen namelijk de worsteling bij onze organisatie om enerzijds vlot te willen besluiten in het belang van de ondernemers á la Tozo en anderzijds de wettelijke eis om de levensvatbaarheid te toetsen.

We hebben hier een oplossing voor gevonden in de vorm van een verkorte levensvatbaarheidsroute die we per organisatie aan of uit kunnen zetten. De route houdt rekening met een snelle route (groen), een route met bijzonderheden (oranje) en een route die nader onderzoek vereist (rood).

Meer weten?
Ben je nieuwsgierig geworden en ben je benieuwd naar praktijkervaringen? We hebben op basis van een praktijkcasus een instructiefilmpje gemaakt. Op aanvraag kunnen we deze toesturen. Ook verstrekken we op verzoek korte werkinstructies en adviesrapporten met voorbeeldteksten. Hiermee zijn wij ervan overtuigd dat je voor de Bbz-light vlot én voldoende deskundig een oordeel kan vormen over de levensvatbaarheid van het bedrijf.

Ben je geïnteresseerd in de Gripvol Adviestool? Neem gerust contact met ons op voor een demo.
Tel: 085 – 00 44 304 | E: [email protected]