De Gripvol Adviestool is ontwikkeld vanuit de gedachte van kennis delen. We ontvangen als adviespartij regelmatig aanvragen voor één specifieke branche vanuit verschillende gemeenten. Via de tool kunnen we deze branche-informatie nu eenvoudig delen met de gebruikers. Dus vandaag in Groningen een specifiek brancheverzoek, morgen ook beschikbaar voor Maastricht. Dat is het idee.

Klopt, we zijn op dit moment in samenwerking met Centric (Suite) bezig om te komen tot een volledige integratie van intake, beoordeling en afhandeling. Dit zal bestaan uit een E-dienst, waarmee ondernemers zelf hun aanvraag digitaal kunnen indienen. Daaraan is een versnelde beoordeling gekoppeld en vervolgens een gerobotiseerde administratieve afhandeling. ROZ en BZF ondersteunen bij deze ontwikkeling. De recente TOZO-applicatie vormt daarbij een bruikbaar praktijkvoorbeeld. Wij verwachten deze dienst snel te realiseren. Afhankelijk van uw eigen wensen en eisen kunt u met deze softwaretoepassing 60 tot 70% van de aanvragen (verlengingen en uitkeringen) (semi)geautomatiseerd verwerken. Vanzelfsprekend met voldoende oog voor de menselijke maat en voldoende mogelijkheden voor een handweging.

De Gripvol Adviestool is een SaaS oplossing die koppelvlakken biedt aan andere gemeentelijke leveranciers. Bijvoorbeeld Pink Roccade, Wigo4it etc. Laat weten met welke leverancier u een koppeling wenst en we maken het samen in orde!

Load More